Produse / CIF 500ML CREMA CURATAT RO OCEAN

CIF 500ML CREMA CURATAT RO OCEAN

7.90 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Datorita compozitiei sale cu inalbitor ofera un efect de tripla actiune: curatare mai profunda, mai rapida si mai stralucitoare.Indeparteaza complet cele mai dificile urme de grasime intarita si mancare arsa, urme de calcar din baie.Instructiuni de utilizare:Cititi precautile inainte de utilizare.Aplicati pe suprafete folosind un burete sau o laveta umeda, apoi stergeti si clatiti delicat.Nu utilizati pe linoleum, vinil, aluminiu, suprafete placate cu metal, haine, covoare, materiale textile, piele, tapet, email zgariat si lemn.Nu necesita conditii speciale de depozitare.Nu inghititi produsul.Atentie: Nu folositi impreuna cu alte produse. Se pot degaja gaze periculoase (clor). A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Datorita compozitiei sale cu inalbitor ofera un efect de tripla actiune: curatare mai profunda, mai rapida si mai stralucitoare.

Indeparteaza complet cele mai dificile urme de grasime intarita si mancare arsa, urme de calcar din baie.

Instructiuni de utilizare:

Cititi precautile inainte de utilizare.

Aplicati pe suprafete folosind un burete sau o laveta umeda, apoi stergeti si clatiti delicat.

Nu utilizati pe linoleum, vinil, aluminiu, suprafete placate cu metal, haine, covoare, materiale textile, piele, tapet, email zgariat si lemn.

Nu necesita conditii speciale de depozitare.

Nu inghititi produsul.

Atentie: Nu folositi impreuna cu alte produse. Se pot degaja gaze periculoase (clor). A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data