Despre noi

#Babo este o rețea de magazine creată de mame.

Cum îngrijirea copiilor și a bătrânilor este grija noastră, a mamelor, am creat o rețea menită să ajute acest proces cu produse și informații de

ultimă oră.

Produsele noastre cad în trei mari categorii:

  1. Scutece pentru toate nevoile posibile: copii și adulți
  2. Produse cosmetice și de igienă personală
  3. Detergenți și soluții de curățare

"Babo i-mi ofera posibilitatea de a alege produsele si solutiile cele mai ideal pentru necesitatiile copilului meu. Nu sunt nevoita sa merg dupa preferintele altora sau cu ce firma este mai populara.Astfel am ales, la primul copil scutecele chilot, cand vroiam sa il dezvat de la scutece la toaleta cu reductor (am hotarat sa omit olita de tot). La baietel, scutecele pentru nou nascuti cu protectie ombilical a fost cea mai ideala si practica solutie. Cand a crescut am fost foarte multumita de faptul ca de noapte am gasit scutecele potrivite pentru a evita micile accidente. La baieti acesta poate sa fie mai frecvent." Scrie o mamica care a ales posibilitatea de a nu fii obligata sa foloseasca doar o firma cu o marca cu multa reclama.

"Prima data m-am intalnit cu scutecele pentru adulti propuse de Babo cand bunica a avut un atac cerebral care a lasat-o paralizata pe o parte. Mama a ingrijit-o timp de 10 ani. In acest timp am incercat de toate. Au fost mai multe perioade. Faza in care se putea misca cand erau de ajuns scutecele tip chilot. Ne placea mult ca se simtea autonoma. Cand era la pat era mai greu.Dormea numai pe o parte, dar si atunci am gasit solutia potrivita. La Babo nu numai se vand produsele...., puteam sa intreb si sa cer sfaturi. Se simte ca vand scutece pentru adulti de 15 ani, au o mare experienta concreta datorita clientiilor. Cand Mama sa imbolnavit, foloseam absorbantele anatomice si tip discret acesta fiind solutia cea mai demna pentru ea. Pentru mine a intra in magazin a fost intotdeuna o experienta placuta, un loc unde se intalnesc suflete" O fiica care a reusit sa isi ia ramas bun de la cele doua femei exemplare din viata ei ajutata fiind deprodusele Babo.

Testați-ne, întrebați-ne. Avem o echipă de experți pentru a găsi soluția ideală pentru voi.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data